Ben je bij ons te gast geweest? We lezen graag wat je ervan vond. Je kunt ook een reactie plaatsen

op Zoover of Tripadvisor.

Reactie plaatsen

Reacties

bas
7 maanden geleden

Ik ben op de gok meegegaan. Goed gegokt dus! Ik kende Nando alleen via het internet. Ik ben hem gaan volgen en heb dus uiteindelijk de Masterclass in de Auvergne 3 tm 9 juni geboekt omdat zijn werk en tutorials mij zeer aanspreken. Wat een geweldige locaties om te fotograferen heeft hij gevonden!
Bij de uitvalsbasis La Fougeraie, kom je ook echt thuis bij Rob en Corine. Deze fijne gastheer en gastvrouw verzorgen de innerlijke mens fantastisch in hun warme en gezellige ambiance. Zelfs bij thuiskomst in Nederland na de Masterclass voorziet Nando je nog van tips als je je werk plaatst in de daarvoor bestemde groep.

Henk
7 maanden geleden

Een (kleine) week met een gezellige class in een geweldig fotogeniek deel van Frankrijk rondtrekken. Mooie (soms ver verscholen) plekjes, zinvolle tips & tricks. Bij thuiskomst een lekker biertje of iets anders, napraten over de belevenissen en genieten van de plaatjes die iedereen bewerkt heeft. ‘s Avonds een heerlijk diner van Rob en Corinne, wat een verwennerij!

annette
7 maanden geleden

Ik was enthousiast geraakt door de verhalen. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad!
De kunst is om je kennis over te brengen en daarin is Nando zeer goed in geslaagd.
De unieke locatie waar er gefotografeerd wordt zijn bijzonder en daarin in is veel tijd gestoken.
Maar niet te vergeten is het zeer fijne en prettige verblijf bij Rob en Corine in La Fougeraie. Hun gastvrijheid en de overheerlijke kookkunsten van Rob en Corine zijn om niet te vergeten.
Kortom een aanrader om deze masterclass te volgen zoveel om je fotografie op een hoger level te brengen maar ook voor de inwendige mens!!

Richard Blommers
7 maanden geleden

Wanneer je een masterclass wil volgen wil je er natuurlijk wel beter van kunnen worden. Leren van iemand die weet waar hij of zij het over heeft (belangrijk), kennis kán overbrengen (heel belangrijk), je niveau respecteert (nog belangrijker), de mooiste fotogenieke plekken weet en daarvan weet op het juiste moment van de dag er naartoe te gaan, zoiets. Fijne persoonlijkheid is ook een grote pré. Advies qua nabewerking, ook als je al weer thuis bent. Maar ook advies qua apparatuur. Beetje gezelligheid in de groep zou ook niet gek zijn. Als dan ook je verblijf helemaal super is, je culinair helemaal in de watten wordt gelegd, er een hele grote kans is dat je de Melkweg gaat zien en fotograferen, de prijs voor al dit gebodene meer dan redelijk is, wat houdt je dan nog tegen?

Caroline Lettinga
2 jaar geleden

Geweldige website over een geweldige plek! Hoop dit of volgend jaar weer eens bij jullie te komen genieten, van forêt, chambre, table en jullie! XXX

Christ en José
2 jaar geleden

Wij zijn 8 dagen heerlijk verwend door Corine en Rob, met een fantastisch ontbijt, elke avond een exquise 3 gangen diner, een lekker glas wijn, af en toe een glaasje pastis enz, enz. Wij sliepen in de chambre verte, met daarin een sfeervolle open haard en mooi antiek. Kortom super. Een adres om weer snel terug te komen.

Marcel en Henk
2 jaar geleden

Ruim een week genoten van de prachtige Gite en geweldige gastvrijheid. Fantastische tips gekregen om de omgeving te verkennen en twee dagen met een kano de Allier af. Heerlijk en bedankt voor de mooie tijd, Rob en Corine

Johan en Monique
2 jaar geleden

Omdat onze kinderen in de buurt op een camping stonden en wij 4 dagen bij hun in de buurt wilde vertoeven, kozen we voor "la Fougeraie" Wat hebben we het heerlijk gehad!! Genoten van de gastvrijheid en het lekkere eten, de prachtige omgeving en heerlijk geslapen in de mooie "Gite" Het feit dat onze 2 hondjes mee mochten was top!! Dank jullie wel voor alles, we komen zeker een keer terug....wil nog graag een keer van je winnen met scrabbelen Corine hahaha. Liefs van Johan, Monique en natuurlijk Abby en Perro

Piet de Jong
2 jaar geleden

Vorig jaar verbleven bij Corine en Rob, op weg naar Zuid Spanje. En dit jaar weer, want het is er fantastisch. Een aanrader, dus één van de dochters gaat dit jaar ook met haar gezin. En de hamburgers waren voortreffelijk!