Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

OmgevingIn het afwisselende landschap van het regionale park Livradois-Forez kan je uitstekend wandelen, fietsen en motorrijden. De Auvergne biedt prachtige steden en dorpen met cultuur en recreatie, maar ook kastelen, watervallen en adembenemende landschappen. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden voor ontspanning, sport, cultuur en beleving, waaronder meer dan 40 gemarkeerde wandelroutes in de directe omgeving.

Meer vlak bij  La FougeraieEen mooie natuurlijke recreatieplas ligt op slechts 2 km afstand (20 minuten lopen, 5 minuten met de auto).
Je kunt kanoën op de Allier, tennissen, paardrijden en een ritje maken met de kleine historische spoorlijn. Dichtbij vind je diverse mooie kastelen en historische bezienswaardigheden, watervallen en bijzondere rotsformaties.

Kathedraal La Chaise DieuLa Chaise Dieu met zijn beroemde kathedraal, abdij en festival voor klassieke muziek (18-28 augustus 2022) ligt op 10 minuten afstand, andere leuke kleine steden zoals Ambert met zijn markt en Le Puy en Velay met zijn historische centrum zijn vlakbij. In de steden en dorpen in de directe omgeving vind je uitstekende restaurants.Wil je ontspannen en van de rust genieten? Dan ben je van harte welkom in onze tuin met klein zwembad. In onze huiskamer kan je rustig zitten, een boek lezen of spelletjes doen.