Auvergne en Livradois-ForezIn het afwisselende landschap van het regionale park Livradois-Forez kan je uitstekend wandelen, fietsen en motorrijden. De Auvergne biedt prachtige steden en dorpen met cultuur en recreatie, maar ook kastelen, watervallen en adembenemende landschappen. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden voor ontspanning, sport, cultuur en beleving, waaronder meer dan 40 gemarkeerde wandelroutes in de directe omgeving.

Meer vlak bij  La Fougeraie

Natuurlijk zwemmeerEen mooie natuurlijke recreatieplas ligt op slechts 2 km afstand (20 minuten lopen, 5 minuten met de auto). Het meertje heeft stromend water doordat het deel uitmaakt van de rivier de Senouire.


Je kunt kanoën op de Allier, tennissen, paardrijden en een ritje maken met de kleine historische spoorlijn. Dichtbij vind je diverse mooie kastelen en historische bezienswaardigheden, watervallen en bijzondere rotsformaties.

Kathedraal La Chaise Dieu

La Chaise DieuLa Chaise Dieu met zijn beroemde kathedraal, abdij en festival voor klassieke muziek (17-27 augustus 2023) ligt op 10 minuten afstand, andere leuke kleine steden zoals Ambert met zijn markt en Le Puy en Velay met zijn historische centrum zijn vlakbij. In de steden en dorpen in de directe omgeving vind je uitstekende restaurants.

Tuin en zwembadWil je ontspannen en van de rust genieten? Dan ben je van harte welkom in onze tuin met klein zwembad. In onze huiskamer kan je rustig zitten, een boek lezen of spelletjes doen.


Meer informatie

Wil je een leuk e-book ontvangen met

  • de leukste uitjes in de omgeving
  • plekken waar je zelf nooit zou komen
  • zonder zoeken, een geode routebeschrijving

Klik dan hieronder!