Arrangementen en workshops10 dagen wandelen in de Livradois-ForezWil je 10 dagen wandelen in de Livradois-Forez? En verblijven in drie Chambres d'Hôtes? Lees verder over ons volpension arrangement in samenwerking met Chambres d'hôtes La Vaisse (in Ambert) en La Maison du Chevalier (in Marat)


Vanaf € 825, - per persoon (op basis van een tweepersoonskamer). De precieze samenstelling en planning spreken we met je af op basis van beschikbaarheid.

Motorrijden in de AuvergneEen halfpension arrangement voor 2 personen inclusief een mooie kamer, diner, ontbijt en keuze uit motorroutes. Wij kunnen u adviseren over restaurants voor de lunch of een lunchpakket verzorgen. Je verblijft 3 nachten in Chambres d'hôtes La Fougeraie.


Prijs per persoon vanaf € 195

Workshop schilderenLa Fougeraie organiseert in samenwerking met de Nederlandse landschapsschilderes Margot Maaskant een schilderworkshop.

Onafhankelijk van je schilder niveau kan je deelnemen aan de workshop van Margot. Je schildert landschappen in de prachtige omgeving van het kasteel van Folgoux en het park Livradois-Forez.


In 2024 is een workshop gepland van zondag 23 juni tot zaterdag 29 juni. Bij voldoende belangstelling vindt een tweede workshop plaats van woensdag 3 juli tot dinsdag 9 juli. De workshop is in de Nederlandse taal. Het arrangement is inclusief de schilderlessen, ontbijt, lunchpakket, diner.


Prijs per persoon vanaf € 785Wil je meer weten over La Fougeraie en haar omgeving?