Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Arrangementen en workshopsWandelen en fietsenSamen met onze collega’s van Chambres d'hôtes La Vaisse, vlakbij Ambert hebben we een actieve wandel- of fietsvakantie ontwikkeld van 7-dagen / 6 nachten. 

Dit volpension arrangement voor twee personen is inclusief een mooie kamer, ontbijt, lunchpakket, diner en keuze uit wandel- of fietsroutes. Je verblijft 3 nachten in La Fougeraie en 3 nachten in La Vaisse. Ook verzorgen wij de transfer tussen de locaties en/of bagageservice.


Prijs per persoon € 499


MotorrijdenEen halfpension arrangement voor 2 personen inclusief een mooie kamer, diner, ontbijt en keuze uit motorroutes. Wij kunnen u adviseren over restaurants voor de lunch of een lunchpakket verzorgen. Je verblijft 3 nachten in Chambres d'hôtes La Fougeraie.


Prijs per persoon vanaf € 175

Workshop schilderenLa Fougeraie organiseert in samenwerking met de Nederlandse landschapsschilderes Margot Maaskant een schilderworkshop.

Onafhankelijk van je schilder niveau kan je deelnemen aan de workshop van Margot. Je schildert landschappen in de prachtige omgeving van het kasteel van Folgoux en het park Livradois-Forez.


De workshop is van zondag 3 tot zaterdag 9 juli 2022 en is in de Nederlandse taal. Het arrangement is inclusief de schilderlessen, ontbijt, lunchpakket, diner.

Prijs per persoon vanaf € 675