Wie zijn wij?

Mary Bos en Peter Ruwhof

 

We hebben veel reizen gemaakt door Azië en Afrika. Door de mooie accommodaties die we daar tegenkwamen zijn we gaan fantaseren over een eigen plek, met meer ruimte, natuur en zon. We hebben besloten om ons leven in Utrecht om te gooien. Dit begon met ‘wat zullen we doen als we voor onszelf kunnen beginnen in het buitenland’. Na een zoektocht naar een plek die bij ons past kwamen we in april 2019 in Folgoux terecht, een gehucht met een klein middeleeuws kasteeltje en een prachtige karakteristieke kasteelboerderij met een groot eigen terrein. Nu zijn wij eigenaren van La Fougeraie!

Mary leeft zich uit in de keuken en in de inrichting van de ruimtes, Peter zal zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Samen zorgen we ervoor dat u zich kunt ontspannen en kunt genieten van uw verblijf op La Fougeraie en in deze prachtige streek.

Peter heeft ruim 30 jaar in de ICT en Facilitaire dienstverlening gewerkt, waarvan lange tijd bij natuur- en milieuorganisaties. Mary heeft meer dan 20 jaar ervaring in de maatschappelijke en justitiële hulpverlening en heeft ook trainingen en groepswerk gegeven in gevangenissen.

Door onze reizen is onze liefde voor de natuur gegroeid en onze visie op vakantie houden beïnvloed. De karakteristieke Frans - internationale sfeer, maar ook onze voorliefde voor dieren en reizen zult u terug kunnen zien in het interieur. We willen onze gasten een mooie rustige plek in de natuur bieden, met een goede sfeer en lekker eten. 

Nieuwsgierig geworden naar La Fougeraie? Kom ook genieten!