Chambres d'hôtes midden in de natuurWerelds genieten in een comfortabele kasteelboerderij in de AuvergneMidden in de natuur van de Livradois-Forez, aan het einde van een laan van meer dan 350 jaar oude beuken en naast het kasteel van Folgoux, vind je een oase van ultieme rust en ruimte. 


In de omgeving zijn er uitstekende mogelijkheden om de Auvergne te beleven. Je kunt wandelen, fietsen, motorrijden, gezellige dorpjes en steden te bezoeken.


Er is elke dag veel te beleven in de omgeving.

Onze prachtige tuin nodigt je uit om te ontspannen met een drankje of een boek. Van half juni tot half september kun je verkoeling vinden in ons zwembad.

Table d'hôtesEet gezellig mee met de table d'hotes!

Heerlijk en gezellig dineren in onze mooie ruimte...


Het meergangen diner bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Koffie / thee.

 

Kies daarbij heerlijke Franse wijn van onze uitgebreide wijnkaart. Ook hebben we een drankenkaart met fris en verschillende biertjes.

Kamers met een wereldthemaElke kamer heeft een eigen (wereld) thema. Van rustiek Frans tot de kleuren van zuidelijk Afrika en de tempels van Bali, of een zonovergoten kamer met prachtig uitzicht over de kasteeltuin... ;)

Gîte in de bossen van de AuvergneVanuit de comfortabele gîte met drie slaapkamers loop je  direct een sprookjesbos in met mossen, paddenstoelen en wilde beekjes.

Over ons, Mary en PeterWij zijn sinds eind 2019 de Nederlandse eigenaren van La Fougeraie.

Onze reizen in Azië en Afrika en de mooie plekken die we daar bezochten, hebben ons geïnspireerd om een Bed&Breakfast te beginnen. Op onze zoektocht naar een plek om onze droom waar te maken vonden wij deze mooie kasteelboerderij in de Auvergne. Folgoux is een gehucht midden in de natuur van het regionale park Livradois Forez in de Haute Loire.

De plek die we hebben gecreëerd heeft een Frans - internationale sfeer, je herkent onze liefde voor de natuur en reizen in de inrichting.


Parkeren op eigen terrein

Gratis wifi

Gastenkoelkast

Online betalen

BabybedDe omgeving biedt talloze mogelijkheden:

ontspanning, sport, cultuur, beleving.