Chambres d'hôtes midden in de natuurWerelds genieten in een comfortabele kasteelboerderij in de AuvergneMidden in de natuur van de Livradois-Forez, aan het einde van een laan van 350 jaar oude beuken en naast het kleine kasteel van Folgoux, vind je een plek om te ontspannen met ultieme rust en ruimte. 


In de omgeving zijn er uitstekende mogelijkheden om te wandelen, fietsen, motorrijden, gezellige dorpjes en steden te bezoeken en de Auvergne cultuur te beleven. In ons e-book vindt u een impressie van de omgeving.

Er is elke dag iets te doen, maar u kunt ook genieten van onze prachtige tuin en ontspannen. Wij bieden een zwembad aan van half juni tot half september.

Table d'hôtesHet is elke avond mogelijk om bij ons te dineren. Wij bieden u table d'hotes aan met een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, koffie en thee. Vergezeld van heerlijke wijn en lokaal bier dat u zelf kunt kiezen van onze kaart.

Kamers met een wereldthemaOnze kamers hebben elk een ander gebied in de wereld als thema. Van een rustiek Franse boerderij tot de savanne van zuidelijk Afrika en de tempels van Bali.

Gîte in de bossen van de AuvergneOnze comfortabele gîte met drie slaapkamers biedt directe toegang tot het bos van de Livradois-Forez met mossen, paddenstoelen en wilde beekjes.

Over ons, Mary en PeterWij zijn sinds eind 2019 de Nederlandse eigenaren van La Fougeraie.

Onze reizen in Azië en Afrika en de mooie plekken die we daar bezochten, hebben ons geïnspireerd om een Bed&Breakfast te beginnen. Op onze zoektocht naar een plek om onze droom waar te maken vonden wij deze mooie kasteelboerderij in de Auvergne. Folgoux is een gehucht midden in de natuur van het regionale park Livradois Forez in de Haute Loire.

De plek die we hebben gecreëerd heeft een Frans - internationale sfeer, je herkent onze liefde voor de natuur en reizen in de inrichting.


Parkeren op eigen terrein

Gratis wifi

Gastenkoelkast

Online betalen

BabybedDe omgeving biedt talloze mogeljkheden:

ontspanning, sport, cultuur, beleving.